در صورت داشتن بدهی مالیاتی آیا دولت میتواند از ارثی که به ما رسیده بدهی را بردارد؟

report گزارش

سوال شده توسط فرشاد تاشان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

در صورتی که به مالیات بدهی داشته باشیم و پرداخت نکرده باشیم و بعد به ما ارثی برسد آیا دولت می تواند این ارث را به جای بدهی مالیاتی توقیف کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مجید کشاورز

profile
up
down

در صورتی که این بدهی مالیاتی مربوط به بدهی مالیات قطعی باشد بله امکانش وجود دارد. اما به طور کل بسیار شرایط خاصی هست چون توقیف اموال شرایط خاصی دارد و نمی شود که هر چیزی که به ارث می رسد توقیف نمود.