در صورت عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی جریمه آن به صورت محاسبه می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین رضایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. می خواستم بپرسم در صورت عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی، جریمه آن به صورت محاسبه می شود؟ آیا مالیات تعلق گرفته مبنای آن است و یا بالاترین نرخ در نظر گرفته می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد رضا امینی

profile
up
down

بله میزان جریمه شما بر طبق میزان مالیاتی که به شما تعلق گرفته محاسبه می شود که طبق ماده 192 و 193 قانون مالیات های مستقیم اظهارنامه میزان جریمه عدم ارسال اظهارنامه به صورت زیر است:

1.       20 درصد عدم ارائه دفاتر

2.      20 درصد رد دفاتر

3.      30 درصد تراز سود و زیان

4.     0 درصد یک مودی درصورت عدم ارایه دفاتر و ترازسود و زیان و اظهارنامه

که مجموعا مبلغ 70 درصد میزان مالیات خود باید جریمه پرداخت کنید که 30 درصد آن غیر قالب بخشش است.