منظور از برگ تشخیص مالیات چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط زهرادریایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر می خواستم بپرسم منظور از برگ تشخیص مالیات چیست؟ و آیا این برگ فقط مختص به مالیات بر عملکرد میباشد و یا این که برای مالیات های دیگر مانند مالیات حقوق هم برگ تشخیص صادر میشود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام و درود. شما پس از این که اظهارنامه مالیاتی مربوطه را ارائه کردید، سازمان امور مالیاتی در صدد بررسی و رسیدگی به مالیات مربوطه بر اساس آن اظهارنامه ی تسلیم شده، برمی آید. در نهایت در طی این رسیدگی ها و بررسی ها بر اساس اظهارنامه مذکور توسط ممیزان مالیاتی، میزان مالیات تعیین می گردد و در برگ ارزیابی مالیات با نام برگ تشخیص مالیات درج شده و به شما ارائه می شود.

برگ تشخیص مالیات برای همه انواع مالیات ها اعم از مالیات بر عملکرد، مالیات حقوق، مالیات بر ارزش افزوده و... به صورت جدا صادر می شود. این برگ یک نوع سند می باشد که طی آن سازمان امور مالیاتی کشور نوع و میزان مالیات هر شخص (چه حقیقی و چه حقوقی) را تعیین می نماید.