در صورت عدم پرداخت جریمه توسط مقصر تصادفات تکلیف دیه چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط سینا جدیدی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

چندماه پیش در تصادف آسیب دیده ام و فرد مقصر جریمه را پرداخت نمی کند و تلفنش خاموش است. از شرکت بیمه کمک خواستم گفتند تنها راهی که بتوانم دیه را بگیرم این است که خودم جریمه را پرداخت کنم. واقعا تکلیف دیه من چه میشود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمد قزل سفلی

profile
up
down

با سلام شما قادر به شکایت از فرد نیستید زیرا این مشکل مربوط به شرکت بیمه است و باید او شکایت کند و حکم جلب را بگیرد.در حال حاضر شما برای رسیدن به حقتان میتوانید از طریق ارسال اظهارنامه مطالبه دیه کنید.حتما قید کنید که در صورت تاخیر تادیه دیه  از تاریخ قطعیت حکم مبلغ جریمه قانونی نیم در هزار را مطالبه میکنید.