در صورت چندبار خرید از یک فروشنده فاکتور ها باید به صورت تجمیعی در صورت معاملات فصلی ثبت شود؟

report گزارش

سوال شده توسط علی ملایری در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

 با سلام و ادب. برای ثبت معاملات فصلی، خریدهایی که از یک فروشنده چندین بار تکرار شده را به صورت تجمیعی جمع فاکتورها ثبت می‌کنیم یا به صورت فاکتور به فاکتور ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیدرضا اشراقی

profile
up
down

سلام. تفاوتی ندارد نکته مهم این است که هر دو طرف به همین صورت ثبت کنند که داره دارایی اعلام مغایرت نکند.البته امکان اثبات وجود دارد اما یکی باشد بهتر است.در کل اگر تعداد خریدتان خیلی زیاد نیست تک به تک ثبت کنید.