ثبت حسابداری جریمه بیمه تامین اجتماعی

report گزارش

سوال شده توسط امیرعباس وطن دوست در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. در صورتی که پس از 4 ماه جریمه بیمه تامین اجتماعی بیاد، این مبلغ رو به چه صورت باید ثبت حسابداری کنیم؟ به عنوان هزینه؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا زاهد پیشه

profile
up
down

سلام سلامت باشید. اگر جریمه ای که میفرمایید مربوط به همین سال جاری هست که طبق گفته ی خودتون فگر میکنم همینطور باشه، باید از سرفصل هزینه استفاده کنید برای ثبت.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا زاهد پیشه

profile
up
down

سلام سلامت باشید. اگر جریمه ای که میفرمایید مربوط به همین سال جاری هست که طبق گفته ی خودتون فگر میکنم همینطور باشه، باید از سرفصل هزینه استفاده کنید برای ثبت.