در چه صورتی شرکتی که در حال انحلال است ممکن است مشمول مالیات شود؟

report گزارش

سوال شده توسط علی وکیلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام بنده در شرکتی فعالیت دارم که به مدت یکسال فعالیت نداشته و الان در حال انحلال است.میخواستم بدونم چه اقدامی باعث مشمول مالیات شدن میشود؟چون در حال حاضر به دلیل عدم فعالیت مالیات نمیپردازم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حامد صدر

profile
up
down

با سلام. کوچکترین هزینه که به نام شرکت باشد و در سیستم امور مالیاتی نیز ثبت شده باشد موجب رد عدم فعالیت شده و مالیات‌ چه سنگینی برایتان ثبت می‌شود.