آیا به مغازه بسته نیز مالیات تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط فتاحی نژاد در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بنده مغازه ای دارم که به مدت پنج سال است که بسته است می خواستم ببینم آیا به آن مالیات تعلق می گیرد؟ بدهی مالیاتی برای من پیش نیامده باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آناهیتا عبدالهی

profile
up
down

باسلام. شما می بایست در هنگام بستن مغازه باید این موضوع را به صورتی کتبی به اداره دارایی و بیمه و اتحادیه اعلام می کردید و باید اظهارنامه عدم فعالیت ارائه می دادید.

درصورتی که این کار را انجام ندادید باید نامه ای از اتحادیه بگیرید یا مدرکی که حرف شما را اثبات کند ارائه دهید؛ به این شکل می توانید از طریق اعلام اعتراض و ارائه مدارکتان از دادن مالیات و جریمه جلوگیری کنید. در غیر این صورت موظفید مالیات همه ی این سال هایی که فعالیت نداشتید را بپردازید.