راه حلی برای منبسط نشدن حساب جاری شرکا

report گزارش

سوال شده توسط سلامی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. من در یک شرکت پیمانکاری حسابدار هستم. این شرکت با شرکت مخابرات قرارداد داره و بر اساس صورت وضعیت های ارسال شده درآمدش هم کاملا مشخصه و درآمدی جز شرکت مخابرات نداره. شرکت طی زمان های مختلف میزان مشخصی پول به حساب شرکت واریز می کنه برای این که در آخر ماه بابت پرداخت حقوق کارکنان و کلا هزینه های شرکت پول کم نیارند. این پول ها یا به صورت وام مشارکتی و قرض هستند یا خود شرکای شرکت این پول رو به حساب جاری شرکا به ناچار واریز می کنند. این کار باعث می شه که حساب بستانکار جاری شرکتا متورم بشه و از نظر حسابرسی مالیاتی هم آدم رو به شک میندازه که نکنه این شرکت درآمد مخفی داره.

می خواستم بدونم شما راهی می دونید برای این که بشه یه کاری کرد که حساب جاری شرکا منبسط نشه؟ اون مبالغ رو امکانش هست که در حساب دیگه ای واریز کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

سلام دوست عزیز. در صورتی که ورود پول به حساب جاری شرکا دارای فیش بانکی و اسناد معتبر باشد مشکلی ایجاد نمی شود در خصوص این واریزی ها به حساب جاری شرکا. بنابراین نگران نباشید.