حساب جاری شرکا را چگونه مدیریت کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط مهديس خدابخشي در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده یه توضیحی می خواستم برای حساب جاری شرکا کد ۱ برداشت و کد واریز ۳.

و دیگه این که توی شرکت پیمانکاری ما شرکا تنخواه گردان هم هستند. این شرکا وقتی برای پروژه ها مبالغی از جیب خودشون هزینه می کنند در نهایت آن را به حساب صندوق بستانکار می زنند. میخواستم بدونم اگر من بخوام این مبالغ رو به اون ها برگردونم درواقع باید به حساب تنخواهشون بزنم یا به حساب جاری شرکا؟ و چه چیزی رو باید به حساب جاری شرکا بزنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضا جدی

profile
up
down

باسلام

حساب جاری شرکا درواقع همان حساب بانکی شرکا است و برداشت های نقدی هر یک از شرکا از این حساب با کد ۱ آن انجام می شود و واریزی هر یک از شرکا بابت تامین مالی این حساب با کد ۳ انجام می شود و این که این حساب باید طبق اصول و قواعد خاصی گردش داده شود .

بطور مثال تامین مالی حساب شرکت از حساب شرکا :

موجودی نقد و بانک – بانک ملی ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ (بد)

جاری شرکا – حساب خانم زهرا عمیدی – بانک سامان  ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ (بس)

شرح سند : تامین مالی حساب شرکت از حساب شریک خانم (...) طبق صورت جلسه هیات مدیره و قرارداد دفتر خانه بشماره (...) با بهره (...) درصد

برای ثبت پرداخت ها در دفاتر پیمانکاری باید به صورت زیر عمل کنید:

                 بانک (...)

                 پیش دریافت ها (...)

ثبت بابت پیش دریافت پیمان

برای ثبت در دفاتر کارفرما نیز باید به صورت زیر عمل کنید:

                 پیش پرداخت ها (...)

                  بانک (...)

 ثبت بابت پیش پرداخت پیمان

درواقع در دفاتر کارفرما پیش پرداخت بدهکار و بانک بستانکار می شود و در دفاتر پیمانکار پیش دریافت بستانکار و بانک بدهکار می شود.