زمان خالی بودن یک ملک در قانون جدید مالیات ملک

report گزارش

سوال شده توسط صمد قاسمی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

بر اساس قانون جدید مالیات ملک، دقیقا از چه زمانی، زمان خالی بودن یک ملک مسکونی نوساز محاسبه می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیامک

profile
up
down

با سلام. در صورتی که سازندگان این واحد های مسکونی کم باشند، 12 ماه پس از این که گواهی اتمام عملیات ساختمانی صادر شد و در صورتی که واحد های مسکونی سازندگان زیادی داشته باشند یا اصطلاحا برای انبوه سازان، 18 ماه پس از صدور گواهی اتمام عملیات مهلت دارند تا این واحد ها را بفروشند یا اجاره دهند. اگر این کار را انجام ندهند مشمول مالیات بر خانه های خالی خواهند شد.