سلام. چطور می توانم به صورت اینترنتی در بیمارستان و پلی کلینیک جشنواره نوبت بگیرم و پذیرش شوم؟

report گزارش

سوال شده توسط ناصری در دسته بندی خدمات درمانی و دفترچه بیمه

پروفایل
up
down

سلام. چطور می توانم به صورت اینترنتی در بیمارستان و پلی کلینیک جشنواره نوبت بگیرم و پذیرش شوم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شیخی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر

شما می توانید برای گرفتن نوبت به صورت اینترنتی در بیمارستان جشنواره روی لینک زیر کلیک کرده و در قسمت انتخاب مرکز درمانی بیمارستان جشنواره را انتخاب کرده و با توجه به تخصص پزشک موردنظر، نوبت خودتان را انتخاب و ثبت کنید.

https://nobatdtehran.tamin.ir/

در ضمن بعضی اوقات و در تایم های شلوغ این سایت دیر باگزاری می شود.