نحوه نوبت دهی بیمارستان عالی نسب تبریز

report گزارش

سوال شده توسط hashemi در دسته بندی خدمات درمانی و دفترچه بیمه

پروفایل
up
down

چطور می توانم به صورت آنلاین و اینترنتی در بیمارستان عالی نسب تبریز نوبت بگیرم و پذیرش شوم؟

5 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مرتضی قربانی

profile
up
down

سلام شما می‌تونید برای ثبت پذیرش در بیمارستان عالی نسب تبریز به لینک زیر مراجعه کرده و با انتخاب تخصص و پزشک مورد نظرتون، نوبت خود را ثبت نمایید:

http://nobatdazarsharghi.tamin.ir/fa/Center/hospital/3340106

نشانی شماره تماس بیمارستان عالی نسب تبریز  را می توانید در زیر مشاهده کنید:

نشانی: آذربایجان شرقی، تبریز، شهرک ارم، بلوار کوثر، نرسیده به پارک ارم

شماره تماس: ۰۴۱۳۲۳۰۵۹۱۵

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

میتونید با شماره ٣٢٣٠١٠١١ تماس بگیرید

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اصغر

profile
up
down

سلام من چندماهه نمیتونم ازعالی نصب وقت بگیرم برای مغزاعصاب همیشه مینویسه ظرفیت تکمیله