سند حسابداری افزایش سرمایه از طریق تعهد شرکا

report گزارش

سوال شده توسط دیدبرتر در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

شرکت مسئولیت محدود هستیم که افزایش سرمایه از طریق تعهد شرکا داشتیم یعنی شرکا مبلغی رو تعهد کردن، لطف میکنید سند حسابداری بفرمائید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسابدارا

profile
up
down

سند حسابداری به یک سری رخدادهای مالی و حسابداری گفته می‌ شود که حداقل دارای یک بستانکار و یک بدهکار باشد و در طول یک پروسه مالی مشخص رخ بدهد. سندهای مالی و حسابداری جهت این که قابلیت استناد داشته باشند، می بایست دارای تاریخ دقیق و دوره مالی مشخصی باشند. انواع مختلف اسناد حسابداری ممکن است به شکل موقت یا دائمی باشند و یا این که از طریق ی سری یادداشت‌ ها کامل شوند. یکی از نکات مهم در تنظیم این گونه اسناد، واضح بودن نوع آن ها می باشد، بدین منظور که بتوان در مراجعات بعدی به راحتی آن ها را پیدا نمود.

برای توضیحات بیشتر به سایت آگاه حساب مراجعه کنید.