شرایط بازنشستگی پیش از موعد اتباع خارجی به علت سختی کار

report گزارش

سوال شده توسط محمد متین موسوی در دسته بندی مشاغل سخت و زیان آور

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم که آیا اتباع خارجی هم میتونن به علت سختی کار پیش از موعد بازنشسته بشن؟ اگر شدنی هست شرایطش چیه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت بخیر بله مطابق با قانون اتباع خارجی حداقل 20 سال متوالی یا 25 سال متناوب در شغل‎ های سختی که سلامتی را مختل میکند مشغول به کار بوده اند و حق بیمه خود را پرداخت کرده اند، بدون شرایط سنی میتوانند تقاضای بازنشستگی کنند.

در صورتی که مدت زمان اشتغال فرد به تعداد سال های تعیین شده( 20 و 25 سال) نرسیده باشد اما کمیسیون پزشکی فرسایش یا آسیب جسمی یا روحی او بر اثر سختی کار را تشخیص دهد، فرد میتواند درخواست بازنشستگی بدهد. توجه داشته باشید که در مشاغل سخت هر یک سال سابقه پرداخت حق بیمه معادل یک سال و نیم حساب خواهد شد.