شرایط بازنشستگی پیش از موعد زنان به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا مجد در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

عرض ادب و احترام.

بنده خانمی 42 ساله هستم که 19 سال متوالی سابقه کار و پرداخت حق بیمه دارم. در طول سال های کاریم در 2 شرکت فعالیت کردم. حدود 11 سال سابقه کار در شرکت اول مشمول مشاغل سخت و زیان آور است. در کنار ان برای حدود 6 سال از محل کار دومی هم اقدام به درخواست سختی کار کردم. سوالی که از مشاوران محترم داشتم این است که آیا می توانم با احتساب پذیرش 6 سال سابقه سختی کار از محل کار دوم و مجموع 20 سال سابقه بیمه با 20 روز حقوق خودم را بازنشسته کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

سلام. وقتبخیر.

داشتن 20 سال سابقه کار مشمول قانون بازنشستگی نمی شود و باید 30 سال سابقه کار را پر کرده باشید یا سن شما به 55 سال رسیده باشد.

از سوی دیگر مشاغل سخت و زیان اور به طور متوالی در 20 سالگی کاری بازنشسته می شوند و در صورتی که این سابقه ممتد نباشد، در 25 سالگی کاری بازنشسته می شوند.