آیا بازنشستگی با 19 سال سابقه عاقلانه است؟

report گزارش

سوال شده توسط حبیب الله در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام من اسفند 1400، 60 سالم کامل می شود. مدتی در کفاشی مشغول به کار بودم در حال حاضر هم در تاکسیرانی کار میکنم و حدود 19 سال سابقه پرداخت حق بیمه مشاغل آزاد دارم. سوالی که داشتم این است که با 60 سال سن و 19 سال سابقه پرداخت در اسفند تقاضای بازنشستگی کنم و یا این که بهتر است یک سال صبر کنم و حق بیمه پرداخت کنم تا سابقه بیمه ام 20 سال شود؟

کدام کار به نفع من است؟ از نظر پرداخت حقوق و مزایای دوران بازنشستگی تفاوتی هم باهم دارند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

اگر صبر کنید و با 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه بازنشسته شوید مشمول ماده 111 تامین اجتماعی می شوید که در این صورت حقوق بازنشستگی شما کمتر از حداقل مزد یک کارگر عادی نخواهد شد.

اما اگر با 19 سال سابقه پرداخت حق بیمه بازنشسته شوید تنها 19 روز حقوق دریافت می کنید در ماه.

در کل پیشنهاد می شود که با 20 سال سابقه پراخت حق بیمه بازنشسته شوید چون به طبع شرایط آن بهتر است هر چند ناچیز.