شرایط تعلق گرفتن حق ماموریت

report گزارش

سوال شده توسط خمسه در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام و خسته نباشید.شرایط دریافت حق ماموریت چیست؟آیا شامل کارگری که صبح به قم میرود و ظهر دوباره به سرکار برمی‌گردد تعلق می‌گیرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کسری زمانی

profile
up
down

با سلام. طبق تبصره ماده 46 قانون کار یکی از شروط اطلاق ماموریت این است که کارگر برای انجام کار 50 کیلومتر از محل کارگاه اصلی دور شود و صرف دور شدن از محل کارگاه به میزان 50 کیلومتر، ماموریت تحقق پیدا می کند بنابراین طبق شرح مذکور فوق العاده حق ماموریت آن نیز بطور کامل باید پرداخت شود.