در صورتی که نوبت کاری کارگری به صورت یک ماه صبح و یک ماه عصر یا شب باشد فوق العاده کاری به او تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام.

در صورتی که نوبت کاری کارگری به صورت یک ماه صبح و یک ماه عصر یا شب باشد فوق العاده کاری به او تعلق میگیرد یا خیر؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

از انجایی که کار کارگر در صورتی نوبت کاری محسوب می شود که در یک ماه به صورت گردشی کار کند، پس وقتی یک ماه صبح و یک ماه عصر یا شب کار کرده دیگر نوبت کاری محسوب نمی شود. اما باید به ازای کار شب (22 تا 6 صبح) طبق ماده 68 معادل %35 به مزد ساعت کار عادی اش اضافه پرداخت شود.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

از انجایی که کار کارگر در صورتی نوبت کاری محسوب می شود که در یک ماه به صورت گردشی کار کند، پس وقتی یک ماه صبح و یک ماه عصر یا شب کار کرده دیگر نوبت کاری محسوب نمی شود. اما باید به ازای کار شب (22 تا 6 صبح) طبق ماده 68 معادل %35 به مزد ساعت کار عادی اش اضافه پرداخت شود.