شرایط شرکت در آزمون جامع حسابداران رسمی

report گزارش

سوال شده توسط امیررضا احمدیان در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام من میخواستم شرایط شرکت در آزمون جامع حسابداران رسمی رو بدونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر ارسلان بلادی

profile
up
down

باسلام. برای شرکت در این آزمون باید شرایط زیر را داشته باشید:

1. تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2. عدم سابقه محکومیت موثر کیفری

3. عدم سوء سابقه حرفه ای، مالی و اداری

4. داشتن حداقل ۶ سال سابقه کاری تمام وقت پس از اخذ مدرک کارشناسی مرتبط که در این مورد، باید حداقل دو سال از آن، در داخل کشور باشد.

5. داشتن حداقل مدرک کارشناسی در رشته حسابداری یا رشته های مرتبط و یا داشتن مدارک حرفه‌ای از مجامع بین المللی معتبر.

6. درصورتی که تحصیلات و مدرک کارشناسی مرتبط نباشد ولی مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا مرتبط باشد، سوابق کاری پس از اخذ مدرک تحصیلی مرتبط ملاک خواهد شد.

7. اگر مدرک تحصیلی معادل داشته باشید، مدرک شما مورد قبول نیست و نمی توانید در آزمون شرکت نمایید.