شرایط عضویت در خانه کارگر چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط حامد چرمفروش در دسته بندی خانه کارگر

پروفایل
up
down

سلام من یک بازنشسته هستم و میخواهم در تشکیلات خانه کارگر عضو شوم. باید چه کار کنم و شرایط آن چگونه است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم یوسفی

profile
up
down

درود. عضویت در تشکیلات خانه کارگر کاملا اختیاری است و عضویت در آن به این صورت است که شما از شروع ثبت نام تا زمانی که عضو این تشکیلات هستید باید حق عضویت پرداخت کنید.

چیزهایی که برای ثبت نام نیاز دارید یک سری مدارک شخصی هست که در ادامه آورده ام و همینطور یک عدد فرم قوانین و... هم مربوط به خود خانه کارگر هست که باید تکمیل و امضا کنید و به همراه مدارکتان تحویل دهید.

مدارک لازم جهت عضویت

  • کپی شناسنامه (صفحات اول و دوم)
  • کپی کارت ملی( پشت و رو)
  • کپی دفترچه بیمه (صفحه عکسدار)
  • گواهی اشتغال به کار یا کپی آخرین فیش
  • دوقطعه عکس رنگی (3*4 باشد)
  • مبلغ عضویت: طبق تعرفه هر سال