آیا بیمه تکمیلی به صرفه تر از بیمه تکمیلی خانه کارگر وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط هادی اسدی در دسته بندی خانه کارگر

پروفایل
up
down

سلام من بیمه اختیاری تامین اجتماعی دارم و تمایل دارم که عضو خانه کارگر شده و از بیمه تکمیلی استفاده کنم. می خواستم ببینم آیا بیمه تکمیلی دیگری هم هست که برای من به صرفه باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم یوسفی

profile
up
down

سلام

شما برای دریافت خدمات بیمه تکمیلی خانه کارگر حتما باید تحت پوشش بیمه اجباری باشید. برای داشتن بیمه اجباری هم باید کارمند و یا کارگر باشید و درواقع برای یک کارفرما باید کارکنید.