شرایط پرداخت بیمه خویش فرما به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط گنجی در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر.

من میتونم برم خارج از کشور و بیمه خویش فرما به اندازه سقف مجاز بیمه تامین اجتماعی پرداخت کنم؟ تا زمانی که بازنشسته بشم؟؟؟

در حال حاضر هم سقف حق بیمه از طرف محل کار برای من پرداخت میشه.

با سپاس فراوان

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

سلام

می توانید بیمه پرداختی خود را بر اساس بیمه اختیاری و بر مبنای 27 درصد دستمزد آخرین 12 ماه اشتغال خود ادامه داده و یا با بیمه ایرانیان خارج از کشور و بر مبنای یک و نیم برابر 18 درصد دستمزد آخرین 12 ماه اشتغال خود،  ادامه دهید.