شروط بازنشستگی به خاطر از کارافتادگی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط امین امینی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

با سلام و ادب. من با وانت برابری انجام می‌دهم. در اثر سنگینی بار هنگام کار دچار دیسک کمر شده ام و در بیمارستان تامین اجتماعی نیز عمل جراحی کردم.شرکت بیمه حداقل بیمه را برایم رد کرده و حق بیمه مشاغل سخت نیز پرداخت نشده است. با این شرایط و سابقه کلی بیمه نوزده سال آیا می‌توانم از مزایای بازنشستگی یا از کار افتادگی استفاده کنم ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط kafi

profile
up
down

سلام. دیسک کمر در بیمه تامین اجتماعی مشمول از کارافتادگی نیست اما بهتر است با مراجعه به پزشک و دریافت نامه مبنی بر عدم توانایی کار، به تامین اجتماعی بروید و درخواست ارجاع به کمیسیون بدهید .دیگر نظر کلی با پزشکان کمیسیون مهم است که با از کارافتادگی شما موافقت کنند.