آیا وجود وقفه در پرداخت حق بیمه، دریافت مستمری بازنشستگی را دچار مشکل میکند؟

report گزارش

سوال شده توسط مجتبی رهایی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام من حدود 14 ساله سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم اما یک وقفه 3ماهه دارم. برای اینکه بتونم با 20سال سابقه بازنشسته بشم آیا برای این وقفه برای بازنشستگی و دریافت مستمری بازنشستگی دچار مشکل میشم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. خیر وجود این وقفه ها مشکلی برای بازنشستگی و دریافت مستمری بازنشستگی برای شما ایجاد نمیکنه اما از اونجایی که برای بازنشستگی با 20سال سابقه به حداقل 60سال سن نیاز دارید، وجود این وقفه بازنشستگی شمارو عقب میندازه چون حتما باید 20 سال سابقه بیمه شما کامل شده باشه.