شرکت سرمایه چیست و به چه شرکتهایی گفته می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد حسین کوثری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. می خواستم ببینم شرکت سرمایه چیه؟ و به چه شرکت هایی گفته می شه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زینب امیری

profile
up
down

به شرکت هایی شرکت سرمایه گفته می شود که شرکا فقط بر اساس میزان سرمایه ای که در شرکت سرمایه گذاری کرده اند در برابر تعهدات شرکت مسئولیت دارند و شخصیت آن ها اهمیتی ندارد.

این مسئله به این علت است که در این شرکت ها هدف اصلی جمع آوری سرمایه است و به شخص توجهی ندارد و همچنین قابل نقل و انتقال اند. این شرکت ها باید حتما در تمامی سربرگ ها و مکاتباتشان میزان سرمایه شرکا را قید کنند تا شخصی که با آن ها طرف معامله هست از این موضوع آگاهی داشته باشد.

از جمله این شرکت ها شرکت های سهامی با مسئولیت محدود هستند.