شغل های اداری در یک کارگاه میتوانند در دسته مشاغل سخت و زیان آور قرار بگیرند؟

report گزارش

سوال شده توسط علی براتی در دسته بندی مشاغل سخت و زیان آور

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم که اگر یک نفر شغل اداری در یک کارگاه داشته باشه و اون شغل در درسته مشاغل سخت و زیان آور قرار داشته باشه آیا اون شغل اداری هم جزو مشاغل سخت محسوب میشه و از مزایای مشاغل سخت و زیان آور برخوردار میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

با سلام. چون نوع کارگاه و شغل را معرفی نکردید به صورت موردی نمی توانم جواب بدهم اما به طور کلی در اینگونه موارد آلاینده های محیطی کارگاه را مورد بررسی قرار میدهند و در صورتی که بیشتر از حد مجاز باشد،

شغل اداری هم در آن کارگاه جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب میشود.