شماره تماس و نشانی دفاتر ساتا در شهر تهران

report گزارش

سوال شده توسط حسین شهسواری در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

سلام من شماره تماس و نشانی دفاتر ساتا یا دفاتر خدمات الکترنیکی بیمه نیرو های مسلح در شهر تهران رو میخوام. با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط یگانه صباح

profile
up
down

دفتر ساتا اسلامشهر

آدرس:

سر نوری، مجتمع بازار بزرگ اسلامشهر، طبقه چهارم، واحد 35

شماره تماس: 2156344508

دفتر ساتا سهروردی شمالی

پایین تر از شهید بهشتی، پلاک 455، برج اداری زیبا، طبقه دوم غربی

شماره تماس: 2188475585

دفتر ساتا فلکه دوم صادقیه

آدرس:

بلوار اشرفی اصفهانی، پایین تر از مرزداران، جنب درمانگاه بهزاد، پلاک 48، ساختمان شماره 15، واحد یک

شماره تماس: 2144047769

دفتر ساتا خیابان 20 متری شمشیری – مهرآباد

مهرآباد ۲۰ متری شمشیری پ 123 ساختمان ماهان واحد 1

دفتر ساتا بزرگراه شهید بابایی

شهرک شهید بهشتی، سروستان دوم، مسجد جامع پیامبر اعظم(ص)

شماره تماس: 2177100646

دفتر ساتا خیابان پیروزی

نبش خیابان پرواز (خ. شهید حیدرعلی باقری)، کوچه حمام فیروزه، پلاک 3

شماره تماس: 2133318035

دفتر ساتا سه راه افسریه

ابتدای آزادگان، شهرک شهید بروجردی، بلوک 43، جنب نانوایی

شماره تماس: 2133600188

دفتر ساتا شهرری

شهرری میدان شهدای شاملو ( میدان فرمانداری ) فروشگاه فرهنگیان پ ۷ ، ساتای شهرری

شماره تماس: ۰۲۱۵۵۹۱۴۵۰۸

دفتر ساتا خیابان ملاصدرا

جنب خیابان شیخ بهایی

شماره تماس: 2181264344

دفتر ساتا میدان آزادی

شهرک شهید فکوری، درب جنوبی

شماره تماس: 2144692545

دفتر ساتا خیابان شریعتی

روبروی خیابان بهار شیراز، جنب سینما مولن روژ، خیابان کاج

شماره تماس: 2177603076

دفتر ساتا شهریار

شهریار، شهرک اداری

دفتر ساتا تهرانسر

بلوار گلها، نبش خیابان سوم، پلاک 356

شماره تماس: 2144511554

دفتر ساتا خیابان دکتر فاطمی غربی

روبروی جمالزاده، جنب کانون بازنشستگان ارتش، ساختمان کیمیا، طبقه زیر همکف

شماره تماس: 2166428175

دفتر ساتا تهرانپارس

بزرگراه سلیمانی شرق (رسالت شرق)، بعداز استادحسن بنا، خیابان احمدی، پلاک28

شماره تماس:22525031

دفتر ساتا اقدسیه

بزرگراه ارتش، بلوار قائم، (بالاتر از کلانتری)، میدان قائم، مجتمع ابریشم، طبقه همکف، واحد یک

شماره تماس: 2122467339

دفتر ساتا حکیمیه

کوی دانشگاه امام حسین(ع)، مسجد صاحب الزمان(عج)، روبروی مقبره الشهداء

شماره تماس: 2177316808

دفتر ساتا بزرگراه بسیج

انتهای 20 متری افسریه، شهرک قصر فیروزه 2، روبروی فروشگاه اتکا

شماره تماس: 2133648350

دفتر ساتا خیابان آزادی

نرسیده به میدان آزادی، جنب ایران فیلم، خیابان شهیدمیرقاسمی، پلاک 40

شماره تماس: 2166059045

دفتر ساتا میدان حر

آدرس این دفتر تغییر پیدا کرده و آدرس جدید اعلام خواهد شد.

دفتر ساتا خیابان انقلاب

آدرس این دفتر نیز تغییر پیدا کرده و آدرس جدید اعلام خواهد شد.

دفتر ساتا دماوند

گیلاوند، بلوار آیت ا... خامنه ای، بعد از پمپ بنزین، طبقه فوقانی بانک ملی شعبه گیلاوند

شماره تماس: 2176314762

دفتر ساتا میدان نوبنیاد

بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید رجایی، فروشگاه اتکا

شماره تماس:‌2122933615

دفتر ساتا سعادت آباد

بلوار دریا(حدفاصل پاک نژاد و مطهری)-جنب داروخانه پارسین-پلاک166-طبقه همکف

شماره تماس: 2188369188

دفتر ساتا بزرگراه همت غرب

شهرک گلستان، بلوار هاشم زاده، خیابان 18 متری قائم، خیابان قائم 7، پلاک 43، واحد همکف

شماره تماس: 2144764552

دفتر ساتا ورامین

خیابان شهید باهنر، بین پل کارخانه قند و میدان راه آهن، جنب درمانگاه مرکزی، روبروی سیلو، طبقه همکف

شماره تماس: 2136281584

دفتر ساتا پاکدشت

بلوار امام رضا(ع)، روبروی دانشگاه ابوریحان، مجتمع پارسیان، طبقه اول، پلاک 14

شماره تماس: 2136016404

دفتر ساتا بلوار گلبرگ

اتوبان رسالت ، بعد از تقاطع صیاد شیرازی به سمت شرق، خیابان احمدی، پلاک 12

می توانید برای اطلاع بیشتر از لینک زیر استفاده کنید:

https://www.esata.ir/web/sata/branch