شیوه محاسبه حدود 1 ساعت اضافه کاری به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی آذرشب در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

شیوه محاسبه حدود 1 ساعت اضافه کاری به چه صورت است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ارسلان بابازاده

profile
up
down

باسلام

شیوه محاسبه 1 ساعت اضافه کاری به صورت زیر است:

ساعت کار قانونی در ایران در شرایط معمولی: هفته ای 44 ساعت

ساعت کاری در هفته ÷ 6 روز کاری = 7.33 ساعت کار روزانه که برابر است با 7 ساعت و 20 دقیقه.(33٪ × 60 دقیقه = 20 دقیقه)

روش محاسبه منطقی :

اگر روزانه 7.33 ساعت زمان کار معمول باشد پس 30 روز کار می شود حدود 220 ساعت. (7.33 × 30 روز = 220)

حال اگر جمعه ها که تعطیل است بخواهیم را از آن کم کنیم به صورت زیر می شود:

4 جمعه را از 30 روز کم می کنیم = 26 روز کاری

26 روز × روزانه 7.33 ساعت = 192 ساعت کار در ماه

یک ماه که 30 روز است معادل 4 هفته و 2 روز است:

(44 × 4 = 176) + (8 × 2) = 192

مبلغ اضافه کاری بر اساس نتایج بالا به شیوه زیر محاسبه می شود:

(حقوق روزانه × 30 روز) ÷ (191 . 192 . 176 . 220) × 140٪ × ساعات اضافه کاری = مبلغ اضافه کاری