در چه صورت برای کارگر اضافه کار رد میشود؟ اگه با روز تعطیل متقارن باشه به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

در چه صورت برای کارگر اضافه کار رد میشه؟ اگه با روز تعطیل متقارن باشه به چه صورت است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

افزایش مدت زمان کاری بیش از سقف تعیین شده برای هر گروه( برای کارگران عادی 44 ساعت و 176 ساعت در 4 هفته متوالی برای کارگران نوبت کاری) اضافه کار محسوب شده و برای محاسبه ان باید طبق مواد 59 و 60 قانون کار برخورد شود.حال اگر این اضافه کاری در ایام تعطیل باشد، به ازای هر روز معادل یک ششم ساعت کار عادی در هفته برای کارگران عادی و یک بیست و چهارم کار عادی در چهار هفته متوالی برای کارگران نوبتی را از ساعت های عادی کارشان کسرمی کنیم مازاد بر ساعت باقی مانده، اضافه کار خواهد بود.