صدور برگ قطعی مالیات بر درآمد با وجود عدم فعالیت مالی

report گزارش

سوال شده توسط فرشاد اسماعیلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام . برای من پیام اومده که برگ قطعی مالیات بر درآمد برای من صادر شده در حالی که من فعالیتم خیلی کم بوده و شاید امسال حدود 10 یا 12 تراکنش داشتم که مبلغشون بین 70 تا 180 تومان بوده. من الان باید چه کنم؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کاشانی

profile
up
down

سلام وقت بخیر. برگ قطعی مالیات بر درآمد که براتون صادر شده بر اساس عملکرد شما و همینطور اظهارنامه مالیاتی شما هستش. به سامانه مالیات مراجعه کنید و ببینید که چه مبلغی براتون صادر کردن. اگر 0 هست که لازم نیست کاری کنید اما اگر مبلغی هست که فکر میکنید برای شما اشتباه یا زیاد هست میتونید اعتراض بزنید تا مجددا بررسی بشه.