طبق چه مصوبه ای کارفرما قبل از پرداخت مزایا و مزد کارگر، مالیات و حق بیمه آنها را کسر میکند؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

طبق چه مصوبه ای کارفرما قبل از پرداخت مزایا و مزد کارگر مالیات و حق بیمه انها را کسر میکند؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

بر اساس ماده 45 قانون کاربه کارفرما اجازه داده شده است که مالیات و حق بیمه را می تواند طبق مقررات از حقوق هر ماهه کارگر کسر کند.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین مهماندوستی

profile
up
down

با سلام بنده الان ۲ سال هست که با این شرکت و کارفرما مشغول هستم و فیش این ماه من که گرفتم در ضمن حقوق بنده زیر ۱۰ میلیون مبیاشد و مالیات من ۹۷۳۰۰۰ تومان در فیش کسر شده بهشون که گفتم میگن کارفرمای قبلی شما رو از لیست خارج نکرده به اون میگم میگن این کارفرما در کل دارن به هم پاس میدن چه راهی است بنده ببینم و ی راهنمایی تکمیلی ذکر کنید ممنون میشم.