طرح اشتغال فراگیر چیست؟ چه افرادی می توانند از این طرح استفاده کنند؟

report گزارش

سوال شده توسط لایقی زاده در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام شما می دانید که طرح اشتغال فراگیر چیست؟ چه افرادی می توانند از این طرح استفاده کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی دلیری

profile
up
down

سلام دوست عزیز. طرح اشغال فراگیر در واقع بر اساس ظرفیت استان ها تدوین شده است. این طرح به یک مطاله عمیق اقتصادی و اجتماعی نیاز داشت و کارشناسان حوزه کار در این طرح مهم به کار گرفته شدند.

در نهایت حاصل این مطالعه ها برای هر استان به صورت مجموعه ای طراحی شده است. این طرح یعنی طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو) از طرف وزارتخانه به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری‌ های هر استان فرستاده شده است.