عدم پرداخت حق بیمه

report گزارش

سوال شده توسط عطیه ناصری در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

بنده یک سال در صنایع خودکفایی سپاه روزمزد کار کردم .در آخر نامه ای رسمی خطاب به اداره کار برای مدت کار و دریافت حق و حقوقم به من دادند اما بیمه برام رد نشده است واز نظر بیمه سپاه جزو سازمانهای خاصه و مسائلش ربطی به آنها ندارد. من 28 سال سابقه دارم باید بازنشسته شوم و می شود راهنمایی کنید چگونه حق بیمه در صنایع خودکفایی را بپردازم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط یاسین ظهرانی

profile
up
down

باسلام

اگر نوع کار شما تحت شمول قانون کار بوده باشد،شما میتوانید از شرایط ماده ۱۴۸ قانون کار را نیز استفاده کنید.

بااحترام