دلایل علی الراس شدن محاسبه مالیات چیست ؟

report گزارش

سوال شده توسط غزال جوادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

دلایل علی الراس شدن محاسبه مالیات چیست ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود غلامیان

profile
up
down

بر اساس ماده97 قانون مالیات های مستقیم موارد زیر باعث علی الراس شدن دفاتر می شود :

1-در صورتی که تا موعد مقرر ترازنامه یا حساب سود و زیان واحد تجاری ارائه نشده باشد .

2-در صورتی که مودی به درخواست کتبی اداره امور مالیاتی مربوط از ارائه دفاتر و یا مدارک حساب در محل کار خود خودداری نماید . در خصوص این بند هرگاه مودی از ارائه قسمتی از مدارک حساب خودداری نماید موارد زیر روی می دهد :

3-چنانچه مدارک ارائه نشده مربوط به هزینه باشد از احتساب آن جزء هزینه های قابل قبول خودداری می شود و درصورتی که مربوط به درآمد باشد ، درآمد مشمول مالیات این قسمت از طریق علی الراس تعیین خواهد شد.

4-درصورتی که دفاتر و اسناد و مدارک ابزاری برای محاسبه درآمد مشمول مالیات به نظر اداره امور مالیاتی غیر قابل رسیدگی تشخیص داده شود و یا به علت عدم رعایت موازین قانونی و آیین نامه مربوط مورد قبول واقع نشود .