فرمول محاسبه پایه سنوات

report گزارش

سوال شده توسط موحدی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

ممنون میشم این رو هم پاسخ بدید که فرمول محاسبه پایه سنوات چی هست؟ من تعاریف مختلفی خوندم و هنوز متوجه نشدم. مثلا اگر کسی 6 سال سابقه کار داشته باشه فرمول محاسبه پایه سنوات برای اون چه جوری هست؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

پایه سنوات مبلغی است که هرسال توسط وزارت کار اعلام میشود و از اولین سالگرد استخدام کارگر قابل اضافه شدن ببه حقوق پایه است برای سال 1402مبلغ 210000تومان بود هر سال را پیدا کنید تا به 6سال قبل برسید و هرسال اضافه کنید .توجه کنید بازخرید سنوات با پایه سنوات فرق میکند