چطور از نیروهای مسلح استعفا دهم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمود عبدلی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام. بنده در وزارت دفاع استعفا نموده ام ولی با استعفای بنده موافقت نمی شود. بنده به هیچ عنوان شرایط ادامه همکاری را ندارم. اگر بنده دیگر نروم چه عواقبی دارد و تصمیم آخر چه می شود

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل سرخان

profile
up
down

با سلام

کارمندان و پرسنل نیرو های مسلح با هر میزان سابقه خدمت و با تقاضای شخصی و به شرط پذیرش درخواست آنان از سوی سازمان مربوطه تحت عنوان مستعفی خدمت آنان تمام می شود.

بااحترام