فروش کالای دست و دوم مشمول دریافت ارزش افزوده میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط سعیده اصغری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. بنده میخواستم کامپیوتر شرکت را بفروشم.آیا هنگام فروش باید مالیات بر ارزش افزوده را دریافت کنم و چون باید مبلغ را ثبت کنم.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد نیک اندیش

profile
up
-1
down

با سلام.خیر از هر کالا فقط یکبار ارزش افزوده دریافت می‌شود و نمیتوانید آن را دریافت کنید.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد نژاد

profile
up
down

طبق بخشنامه 28004سازمان امور مالیاتی کشور فروش اموال اشخاصی که مشمول نظام مالیات بر ارزش افزوده نیستند مشمول مالیات نمی باشد ،لیکن اشخاص مشمول مالیات بر ارزش افزوده در هنگام فروش اموال خود بایستی مالیات ارزش افزوده از مشتریان کای دست دوم یا مستعمل مطالبه نمایند