قانون های مربوط به معافیت مالیاتی مناطق اقتصادی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط لاچینی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و عرض ادب.اگر ممکن است قانون های مربوط به معافیت مالیاتی مناطق اقتصادی را بفرمایید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیدرضا اشراقی

profile
up
down

با سلام. ماده 132 پ- دوره برخورداری محاسبه مالیات با نرخ صفر برای واحدهای اقتصادی مذکور موضوع این ماده واقع در شهرکهای صنعتی یا مناطق ویژه اقتصادی به مدت دو سال و در صورت استقرار شهرکهای صنعتی یا مناطق ویژه اقتصادی در مناطق کمترتوسعه‌یافته، به مدت سه‌سال افزایش می‌یابد.

ت- شرط برخورداری از هرگونه معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در مناطق آزاد و سایر مناطق کشور تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موقع مقرر قانونی است. اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی شامل ترازنامه و حساب سود و زیان طبق نمونه‌ای است که توسط سازمان امور مالیاتی تهیه می‌شود.

پ- دوره برخورداری محاسبه مالیات با نرخ صفر برای واحدهای اقتصادی مذکور موضوع این ماده واقع در شهرکهای صنعتی یا مناطق ویژه اقتصادی به مدت دو سال و در صورت استقرار شهرکهای صنعتی یا مناطق ویژه اقتصادی در مناطق کمترتوسعه‌یافته، به مدت سه‌سال افزایش می‌یابد.

ت- شرط برخورداری از هرگونه معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در مناطق آزاد و سایر مناطق کشور تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موقع مقرر قانونی است. اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی شامل ترازنامه و حساب سود و زیان طبق نمونه‌ای است که توسط سازمان امور مالیاتی تهیه می‌شود.

لازم به ذكر است كه شايد معافيت ٢٠ يا ٢٥ ساله نيز به گوشتان خورده باشد اين نوع معافيت مربوط به ماده ٤٨ است كه ماليات حق تمبر افزايش سرمايه ميباشد.