ماده 172 چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط فولادوند در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب .لطفا ماده 172 که در مورد هزینه های مورد قبول مالیاتی است را بفرمایید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیررضا سنجری

profile
up
down

با سلام. ماده 172-

صد درصد (100%) وجوهی که به حساب­های تعیین شده از طرف دولت به منظور بازسازی یا

کمک و نظایر آن به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود و همچنین ‌وجوه پرداختی یا تخصیصی و

یا کمک­های غیر نقدی بلاعوض اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی جهت تعمیر، تجهیز، احداث

و یا تکمیل مدارس،‌دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و مراکز بهداشتی و درمانی و یا

اردوگاه­های تربیتی و آسایشگاهها و مراکز بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) و

جمعیت هلال احمر و کتابخانه و مراکز فرهنگی و هنری(‌دولتی) طبق ضوابطی که توسط

وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

و امور اقتصادی و دارایی تعیین می‌شود از درآمد مشمول مالیات عملکرد سال پرداخت

منبعی که مودی انتخاب خواهد کرد قابل کسر می‌باشد.