لیست دفاتر خدمات درمانی تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح در تهران

report گزارش

سوال شده توسط محمد زاده در دسته بندی خدمات درمانی و دفترچه بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر

لیست دفاتر خدمات درمانی تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح در تهران رو می خوام.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کریمپور

profile
up
down

سلام . خدمت شما:

تهران، خیابان ملاصدرا، جنب خیابان شیخ بهایی

۸۱۲۶۴۳۴۴

تهران، خیابان شریعتی، روبروی خیابان بهار شیراز، جنب سینما مولن روژ، خیابان کاج

۷۷۶۰۳۰۷۶

تهران، فلکه دوم تهرانپارس، نبش خیابان ۱۷۰ غربی، جنب مجتمع تجاری نگین شرق، پلاک ۱۲۶، طبقه همکف

۷۷۸۶۵۹۸۵

تهران، خیابان دکتر فاطمی غربی، روبروی جمالزاده، جنب کانون بازنشستگان ارتش، ساختمان کیمیا، طبقه زیر همکف

۶۶۴۲۸۱۷۵

تهران، اقدسیه، بزرگراه ارتش، بلوار قائم، (بالاتر از کلانتری)، میدان قائم، مجتمع ابریشم، طبقه همکف، واحد یک

۲۲۴۶۷۳۳۹

تهران، حکیمیه، کوی دانشگاه امام حسین(ع)، مسجد صاحب الزمان(عج)، روبروی مقبره الشهداء

۷۷۳۱۶۸۰۸

تهران، خیابان پیروزی، چهارصد دستگاه، نبش خیابان فارابی، زیر همکف بانک رفاه کارگران، پلاک ۱۸

۳۳۳۰۹۱۲۴

تهران، خیابان آزادی، نرسیده به میدان آزادی، جنب ایران فیلم، خیابان شهیدمیرقاسمی، پلاک ۴۰

۶۶۰۵۹۰۴۵

دماوند، گیلاوند، بلوار آیت ا… خامنه ای، بعد از پمپ بنزین، طبقه فوقانی بانک ملی شعبه گیلاوند

۷۶۳۱۴۷۶۲

سعادت آباد – بلوار دریا(حدفاصل پاک نژاد و مطهری)-جنب داروخانه پارسین-پلاک۱۶۶-طبقه همکف

۸۸۳۶۹۱۸۸

تهران، سهروردی شمالی، پایین تر از شهید بهشتی، پلاک ۴۵۵، برج اداری زیبا، طبقه دوم غربی

۸۸۴۷۵۵۸۵

تهران، خیابان ۲۰ متری شمشیری، روبروی مسجد امام جعفرصادق(ع)، پلاک۱۵۶ ، واحد یک

۶۶۶۹۷۶۳۸

شهرری، میدان شهرری، ابتدای خ ۲۴ متری، خیابان پیلغوش، کوچه طرق رودی، پلاک ۵۲، طبقه دوم، روبروی فروشگاه توحید

۵۵۹۷۵۲۲۶

تهران، خیابان انقلاب، ابتدای وصال شیرازی، ساختمان ۱۷، طبقه دوم، واحد یک شمالی

۶۶۹۶۸۷۶۹

تهران، میدان آزادی، شهرک شهید فکوری، درب جنوبی

۴۴۶۹۲۵۴۵

تهران، بزرگراه بسیج، انتهای ۲۰ متری افسریه، شهرک قصر فیروزه ۲، روبروی فروشگاه اتکا

۳۳۶۴۸۳۵۰

تهران، میدان حر، خیابان امام خمینی(ره) غربی، نرسیده به چهار راه کمالی، بازارچه الغدیر

۶۶۴۹۹۴۵۳

تهران، میدان نوبنیاد، بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید رجایی، فروشگاه اتکا

۲۲۹۳۳۶۱۵

تهران، بزرگراه همت غرب، شهرک گلستان، بلوار هاشم زاده، خیابان ۱۸ متری قائم، خیابان قائم ۷، پلاک ۴۳، واحد همکف

۴۴۷۶۴۵۵۲

ورامین، خیابان شهید باهنر، بین پل کارخانه قند و میدان راه آهن، جنب درمانگاه مرکزی، روبروی سیلو، طبقه همکف

۳۶۲۸۱۵۸۴

تهران، تهرانسر، بلوار گلها، نبش خیابان سوم، پلاک ۳۵۶

۴۴۵۱۱۵۵۴

پاکدشت، بلوار امام رضا(ع)، روبروی دانشگاه ابوریحان، مجتمع پارسیان، طبقه اول، پلاک ۱۴

۳۶۰۱۶۴۰۴

اسلامشهر، سر نوری، مجتمع بازار بزرگ اسلامشهر، طبقه چهارم، واحد ۳۵

۵۶۳۴۴۵۰۸

تهران، فلکه دوم صادقیه، تقاطع بلوار اشرفی اصفهانی و مرزداران، جنب کارواش مرزداران، پلاک ۲۱۹

۴۴۲۲۲۴۹۰

تهران، بزرگراه شهید بابایی، شهرک شهید بهشتی، سروستان دوم، مسجد جامع پیامبر اعظم

۷۷۱۰۰۶۴۶

تهران، سه راه افسریه، ابتدای آزادگان، شهرک شهید بروجردی، بلوک ۴۳، جنب نانوایی

۳۳۶۰۰۱۸۸

شهریار، میدان معلم، کوچه چراغی، پلاک ۲۰

۶۵۲۲۶۵۱۱

تهران، بلوار گلبرگ غربی، نرسیده به چهار راه کرمان، پلاک ۳۲۴، ساختمان سبز، طبقه اول، واحد ۲

۷۷۶۹۸۲۰۱