ماده 12 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه سالاری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

 با سلام. لطفا بفرمایید که ماده قانون 12 قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جهان فر

profile
up
down

سلام. هر نوع تغییر حقوقی در وضع مالکیت کارگاه ، از قبیل فروش یا انتقال به هر شکل ، تغییر نوع تولید ، ادغام در موسسه دیگر ، ملی شدن کارگاه ، فوت مالک و امثال اینها ، در رابطه قراردادی کارگرانی که قراردادشان قطعیت یافته است موثر نمی باشد و کارفرمای جدید ، قائم مقام تعهدات و حقوق کارفرمای سابق خواهد بود .