ماده 126 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط سارا کمالی نصب در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام و ادب. ماده 126 قانون جدید کار چیست؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل حاجی بابایی

profile
up
down

با سلام و ادب. ماده 126 قانون جدید کار چیست؟

پاسخ: سلام.

در مواردی که مصلحت صنایع کشور اشتغال فوری بیگانه را به طور استثنایی ایجاب کند ، وزیر مربوطه مراتب را به وزارت کار و امور اجتماعی اعلام می نماید و با موافقت وزیر کار و امور اجتماعی برای تبعه بیگانه ، پروانه کار موقت بدون رعایت تشریفات مربوط به صدور روادید با حق کار مشخص ، صادر خواهد شد .

تبصره- مدت اعتبار پروانه کار موقت حداکثر سه ماه است و تمدید آن مستلزم تایید هیات فنی اشتغال اتباع بیگانه خواهد بود .

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل حاجی بابایی

profile
up
down

سلام.

در مواردی که مصلحت صنایع کشور اشتغال فوری بیگانه را به طور استثنایی ایجاب کند ، وزیر مربوطه مراتب را به وزارت کار و امور اجتماعی اعلام می نماید و با موافقت وزیر کار و امور اجتماعی برای تبعه بیگانه ، پروانه کار موقت بدون رعایت تشریفات مربوط به صدور روادید با حق کار مشخص ، صادر خواهد شد .

تبصره- مدت اعتبار پروانه کار موقت حداکثر سه ماه است و تمدید آن مستلزم تایید هیات فنی اشتغال اتباع بیگانه خواهد بود .