ماده 9 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش
پروفایل
up
down

  با سلام. لطفا بفرمایید که ماده قانون 9 قانون جدید کار چیست؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جهان فر

profile
up
down

با سلام. برای صحت قرارداد کار در زمان بستن قرارداد رعایت شرایط ذیل الزامی است :

  1. مشروعیت مورد قرارداد
  2.  معین بودن موضوع قرارداد
  3. عدم ممنوعیت قانونی و شرعی طرفین در تصرف اموال یا انجام کار مورد نظر .
  • تبصره- اصل بر صحت کلیه قراردادهای کار است ، مگر آن که بطلان آن در مراجع ذی صلاح به اثبات برسد .

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جهان فر

profile
up
down

سلام. برای انجام کار مساوی که در شرایط مساوی در یک کارگاه انجام می گیرد باید به زن و مرد مزد مساوی پرداخت شود . تبعیض در تعیین میزان بر اساس سن ، جنس ، نژاد و قومیت و اعتقادات سیاسی و مذهبی ممنوع است .