مالیات اجاره ملکی که به سه شرکت به صورت مشترک اجاره داده شده چگونه محاسبه میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط نقوی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام ما قصد داریم ملکی رو برایش شرکت اجاره کنیم که جز ما دو شرکت دیگه هم اونجا مستاجر هستند، میخواستم بدونم مالیات اجاره به چه صورت محاسبه میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. پرداخت مالیات اجاره بر عهده مالک ملک است و مستاجر مربوط نیست بنابراین تعداد مستاجرین در یک واحد اشتراکی تفاوتی ندارد. پرداخت مالیات اجاره تنها در صورتی بر عهده مستاجر است که در قرارداد ذکر شده باشد.