در صورت نپرداختن مالیات بعد از ۵ سال چه مقدار جریمه خواهم شد؟

report گزارش

سوال شده توسط کرمی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر پدر من یه ملکی داشتن که سال ۹۵ فروختن اما مالیاتش رو پرداخت نکردن. می خواستم ببینم الان چقدر مالیات باید پرداخت کنن؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم الهی

profile
up
down

با سلام و درود. پدر شما باید در هنگام انتقال سند و ثبت آن به میزان 5 درصد ارزش معامله و همینطور 2 درصد ارزش حق واگذاری را پرداخت می نمودید.

در صورتی که شما سند انتقال را ثبت نکرده اید هرچه زودتر اقدام به اعلام نمایید چون ارزش سرقفلی ها بر اساس قوانین 95 از 2 درصد به 10 درصد افزایش پیدا کرده و 30 برابر ارزش معاملاتی محاسبه می گردد.