مالیات بر سرقفلی و انتقال املاک سال 1400 چگونه محاسبه می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط حسینپور در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام مالیات بر سرقفلی و انتقال املاک سال 1400 چگونه محاسبه می شود؟ اگر می شود جدول منطقه ای مالیات املاک 1400 را هم قرار دهید. با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر جعفری

profile
up
down

ماده 59 قانون مالیات های مستقیم:

نقل و انتقال قطعی املاک به مأخذ ارزش معاملاتی و به نرخ پنج درصد(۵%) و همچنین انتقال حق واگذاری محل به مأخذ وجوه دریافتی مالک یا صاحب حق و به نرخ دو درصد (۲%) در تاریخ انتقال از طرف مالکان عین یا صاحبان حق مشمول مالیات می‌باشد.

تبصره ۱- چنانچه برای مورد معامله ارزش معاملاتی تعیین نشده باشد، ارزش معاملاتی نزدیکترین محل مشابه مبنای محاسبه مالیات خواهد بود.

تبصره ۲- حق واگذاری محل از نظر این قانون عبارت است از حق کسب یا پیشه یا حق تصرف محل یا حقوق ناشی از موقعیت تجاری محل.

جدول ارزش منطقه ای سال 1400 نیز در سال 1401 منتشر می شود.