مالیات حقوق بر درامد

report گزارش

سوال شده توسط حسین مهماندوستی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

باسلام بنده تقریبا دوسال است با این پیمانکار مشغول بکار هستم و دریافتی حقوق من زیر ۱۰ میلیون میباشد و این ماه مالیات برای من مبلغ ۹۷۳۰۰۰ تومان امده ب کارفرما که میگم میگن شرکت قبلی خارج نکرده شما رو از تو لیست به اون میگم میگه این کارفرما واقعیت به هم دارن پاس میدن ممنون میشم ازتون که راهنمایی کنید با تشکر فراوان.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پگاه صیفی کار

profile
up
down

سلام جناب مهماندوستی.

به صورت حضوری به اداره مالیات مراجعه کنید. اونجا بهتون دلیل درست این مالیات رو میگن و متوجه میشید چرا این رقم مالیات رو براتون محاسبه کردن.

سلامت و موفق باشید.

فینتو.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

اگر در چند جا کار میکنید معافیت مالیاتی به شرکتی تعلق میگیرد که زودتر لیست مالیات رو ارسال کرده است اگر هم همین یک جا کار میکنید این شرکت باید ابتدا شمارا به عنوان غیر اصلی ثبت کند و بلافاصله ویرایش و اصلی ثبت کند و حذف نکردن شرکت قبلی بی اثر میشود