مالیات هتل های قدیمی چقدر است

report گزارش

سوال شده توسط حمیدرضا حقیقت جو در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام آیا هتلی که بیست سال سابقه فعالیت دارد هم معافیت مالیاتی شامل حالش میشود ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، بیمارستان‌ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی و تفریحی تا پنج سال از زمان صدور پروانه براساس قانون مالیات‌های مستقیم معاف از مالیات هستند و مالیات متعلقه با نرخ صفر برای آن‌ها محاسبه خواهد شد.پیشنهاد میکنم نظر دفتر فنی امور مالیاتی در این رابطه را مطالعه کنید در خط اخر قید شده است مطابق تبصره 3ماده 7 ماده 132 اگر سرمایه گذاری مجدد انجام شود و افزایش سرمایه داشته باشندمیتوانید از این معافیت استفاده کنند