مبلغ بازخرید بازنشستگی در سال 1401

report گزارش

سوال شده توسط ابوالفضل مهرشادی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر پدر من 61 ساله هست و حدود 7 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داره میخواستم بدونم برای اینکه سابقه بیمه اش به 10 سال برسه چه مبلغی حق بیمه باید پرداخت کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام ممنون وقت شما هم بخیر باشه. برای سال 1401، درصورتی که شخصی 60سال یا بیشتر سن داشته باشه و سابقه بیمه کمتر از 10 سال داشته باشه، میتونه سال های باقی مانده رو با پرداخت حق بیمه، بازخرید کنه. مبلغ بازخرید بیمه برای هرسال کسری در سال 1401 معادل حدود 16 میلیون و 800 هزارتومان است.